Τα τρία εγκλήματα στην ΔΕΗ : Θα πουληθεί όλη, απελευθερώνονται οι τιμές, το τίμημα πώλησης θα το εισπράξουν οι δανειστές

Η κυβέρνηση έχει υπογράψει μνημόνιο στο οποίο ρητά αναφέρεται ότι θα πρέπει να πωληθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΔΕΗ, να επελυθερωθούν οι τιμές πώλησης του ρεύματος με εξαίρεση τις πολύ πτωχές οικογένειες και το συνολικό τίμημα που θα εισπραχθεί από την πώλησή της (2,5 δισ. ευρώ περίπου), θα κατατεθεί στους δανειστές έναντι οφειλών...

Με λίγα λόγια η κυβένηση ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασύστολα όταν λέει ότι θα πουλήσει μόνο το 30% της ΔΕΗ, θα κρατήσει σταθερά χαμηλές τις τιμές και πως ότι εισπράξει από την πώληση θα εξυγιάνει την υπόλοιπη ΔΕΗ. Τρία τα ψέμματα ενώ έχει δεσμευτεί για τα αντίθετα.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΕΔΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Μπίτσας, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε :  «Εμείς θα διορθώσουμε τον αριθμό του ποσοστού που πρέπει να είναι εξαιρούμενο για να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και θα συνεχίσουμε κανονικά την απεργία».

Πράγματι η απερ΄για κρίθηκε παράνομη για έναν τυπικό λόγο (ο αριθμός εργαζομένων ασφαλείας) και όχι για... θεομηνία ή εθνικό λόγο που μπορεί να φέρει επιστράτευση εργαζομένων κατά το Σύνταγμα. Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση κουρελιάζει ότι έχει απομείνει από το Σύνταγμνα της χώρας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης