Οι προφυλακισμένοι ρομά υπέδειξαν τελικά την αληθινή μάνα

Τα τεστ DNA έδειξαν ότι η Σάσα Ρούσεβα είναι η βιολογική μητέρα και ο Ατανάς Ρούσεφ είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που ονομάζεται Μαρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σβετλοζάρ Λάζαροφ, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Μαρία, ηλικίας 4 με 6 ετών, αναμένεται τώρα να μεταφερθεί σε ένα κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια... Στο μεταξύ, οι δυοΡομά που την μεγάλωναν - θυμίζουμε - παραμένουν προφυλακισμένοι.

Μιλώντας στην τηλεόραση η Ρομά Σάσα Ρούσεβα, υποστήριξε ότι είναι η βιολογική μητέρα της Μαρίας. Όπως είπε, το διάστημα που γεννήθηκε το κορίτσι, τον Ιανουάριο του 2009, η ίδια βρισκόταν στην Ελλάδα και γέννησε το παιδί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με τη βουλγαρική αστυνομία η γυναίκα όντως βρισκόταν για ένα διάστημα στην Ελλάδα, στην περιοχή της Πάτρας. Όπως είπε η ίδια η γυναίκα, έδωσε το παιδί στην οικογένεια των Ελλήνων Ρομά, καθώς δεν μπορούσε να το συντηρήσει και επειδή θεώρησε ότι έτσι θα μεγαλώσει καλύτερα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης