Βομβιστές - μέλη της φρουράς γνωστού επιχειρηματία

Προφυλακισμένος επιχειρηματίας, εμπλέκεται - άγνωστο σε ποιο βαθμό - σε βομβισικές ενέργειες αφού σε αυτέ συμμετείχαν μέλη της... φρουράς του! Για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη γίνει τουλάχιστον πέντε προσαγωγές και συλλήψεις ιδιωτών από την Αθήνα και την Κρήτη.

Οι συλλήψεις γίνονται για συμμετοχή σε βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα.  Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι και μία γυναίκα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και άλλος κύκλος προσαγωγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από τους προσαχθέντες έχουν άμεση σχέση με τη φρουρά γνωστού προφυλακισμένου επιχειρηματία στον οποίο πιθανόν να αποδοθεί κατηγορία για ηθική αυτουργία στις βομβιστικές επιθέσεις.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μιλούν για μια «άκρως σοβαρή υπόθεση δράσης του οργανωμένου εγκλήματος και των διασυνδέσεων κακοποιών με επιχειρηματίες. Η διαλεύκανση της υπόθεσης έγινε μετά από πολύμηνες έρευνες, αναζητήσεις τηλεφωνικών κλήσεων, δεδομένα από ταξιδιωτικά πρακτορεία κλπ. Μάλιστα, ανάμεσα στα αλλά έχει ερευνηθεί αν η ίδια ομάδα σχετίζεται με έκρηξη βομβών εναντίον κρατικών υπαλλήλων και δικαστικών λειτουργών».
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης