Τακτικισμοί ή συμπόρευση με την κοινωνία;

Τακτικισμοί ή συμπόρευση με την κοινωνία;

H κοινωνία βιώνει μια μοναδικών διαστάσεων καταστροφική κρίση. Μια κρίση που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί με τακτικισμούς... Αυτή η κρίση επιβάλλει την προσέγγιση στους πολίτες. Τη συνεργασία με την κοινωνία για να συνταχθεί ένα κοινό σχέδιο ανακούφισης, ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας... ψήφο εμπιστοσύνης για τον Σαμαρά (τακτικισμός) κινείται μακράν της κοινωνίας. Εν ολίγοις αυτή η κίνηση όχι μόνο δεν βοηθά τους ανθρώπους αλλά αντίθετα αποπροσανατολίζει...

Ας το πούμε ξεκάθαρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει τεράστια ευθύνη για την παραμονή Σαμαρά στην εξουσία. Έχει τεράστια ευθύνη που μεγάλα ποσοστά πολιτών κατευθύνονται στην "Χρυσή Αυγή" (από οργή), ή παραμένουν στη ΝΔ (από φόβο ότι αν έρθουν άλλοι θα γίνουν όλα ακόμα χειρότερα).

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την Άνοιξη του 2012 όταν συσπείρωσε κυρίως τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ έκανε δυο αυτονόητες κινήσεις : 
- Να εκπονήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανακούφισης των ανθρώπων και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας (που θα αντιμετώπιζε τα δεινά της ύφεσης).
- Να επικοινωνήσει στο πεζοδρόμιο με κάθε δεινοπαθούντα πολίτη, να συνεργαστεί μαζί του, δηλαδή με την κοινωνία και να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ μαζί της.

Συγγνώμη αλλά η ψήφος... εμπιστοσύνης που ζητήσατε στην Βουλή για τον Σαμαρά (τακτικισμός) παίζει κάποιο ρόλο για τις ζωές μας;
          molonoti.gr