Που πήγαν 350 δισ. ευρώ χρέους;

Ελλάδα: Μηδέν υποδομές. (Που έφαγαν τα 350 δις. ευρώ;)

 

Οι τηλεοπτικές εικόνες ήσαν σοκαριστικές. Το πλοίο είχε φτάσει στο "λιμάνι", στην Κίμωλο. Τα κύματα... κάλυπταν τον χώρο αποβίβασης! Το πλοίο δέθηκε με τους εργάτες να παλεύουν μέσα στα νερά. Στην συνέχεια, αυτοκίνητα και άνθρωποι, διέσχισαν τα νερά, προσπαθώντας να διαφεύγουν ανάμεσα στα κενά των κυμάτων!

Βράχηκαν όλοι φυσικά... Για να το αναλύσουμε όμως λίγο: Το 2013, η Ελλάδα των 6.500 νησιών έχει επικίνδυνα λιμάνια σε όλα τα νησιά της! Ρωτήστε όποιον πλοίαρχο θέλετε. Το οδικό δίκτυο της χώρας είναι γιαπιά ή δρόμοι των δεκαετιών 1950 και 60. Μόνες εξαιρέσεις η Αττική Οδός και η Εγνατία Οδός...

Πάμε και στον σιδηρόδρομο. Ουσιαστικά έχει καταργηθεί. Η χώρα έχει μια μόνο γραμμή (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και λίγα χιλιόμετρα στο Αθήνα-Κιάτο. Την ώρα που στην Ιταλία, τα τρένα τρέχουν με 350 χλμ/ώρα, εδώ δεν υπάρχει τρένο.

Το ερώτημα τώρα: Που πήγαν τα 350 δισ. ευρώ που βρέθηκε να χρωστά η Ελλάδα το 2009; Πάντως όχι σε δρόμους, λιμάνια και υποδομές. Η χώρα είναι πάντα ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ. Στο Ντουμπάϊ για παράδειγμα, τα 120 δισ. ευρώ έλλειμμα τα βλέπεις σε απίστευτα (έως και φαραωνικά) έργα. Εδώ;

Και το συμπέρασμα: Το ίδιο πολιτικό σύστημα που κατασπατάλησε σε ένα κομματικό κράτος τα 350 δισ. ευρώ και έχει αφήσει την χώρα χωρίς δρόμους, λιμάνια και τρένο, κυβερνά, τώρα διαβεβαιώνει ότι θα σώσει την χώρα.

Δεν είναι εντελώς γελοίο και σαν σκέψη;

                   molonoti.gr