Τσιτσιπάς - Μαναρίνο Τετάρτη ώρα 5 μ.μ στο US Open

Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου ώρα 5 το απόγευμα έχει ορισθεί ο δεύτερος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open στη Νέα Υόρκη. Αυτή τη φορά αντίπαλος του ο Μαναρίνο. Οι στοιχηματικές δίνουν ακλόνητο φαβορί τον Τσιτσιπά. Το US Open έχει έπαθλο 25 εκ. δολαρίων και είναι από τα κορυφαία grand slam στον κόσμο. 

Στο μεταξύ ο Μάρεϊ δεν ;eχει χωνέψει ακόμη την ηττα του από τον Τσιτσιπά (με ανατροπή) και συνεχίζει τις προσβλητικές δηλώσεις: “Το γεγονός της ημέρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται τον διπλάσιο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα απ’ όσο χρειάζεται ο Τζεφ Μπέζος για να πετάξει στο διάστημα. Ενδιαφέρον”.

Ο Τσιτσιπάς αδιάφορα θα απαντησει: "Δεν έχω παραβιάσει ποτέ κανονισμό των αγώνων, δεν το έκανα ούτε τώρα. Δεν ξέρω τι συζητάμε".

Τέλος δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι στο Eurosport, ο Έλληνας σχολιαστής του αγώνας Τσιτσιπά- Μάρεϊ ήταν με τον... Μάρεϊ.

Aνάμεσα στα άλλα είπε: «Δικαίως έχει εκνευριστεί ο Άντε Μάρεϊ. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τον εκνευρισμό του όταν κάποιος λείπει αδικαιολόγητα από το κορτ».

«Δικαίως το κοινό είναι με τον Σκωτσέζο. Έχει ανοίξει η συζήτηση με τον Τσιτσιπά, το κάνει όλο και πιο συχνά και κάτι πρέπει να γίνει. Πληθαίνουν οι φωνές πως κάτι πρέπει να γίνει με τον κανονισμό».

Ακόμα και μετά τη νίκη Τσιτσιπά μίλαγε για τον ηττημένο..! 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης