Τα Φιλαράκια μόνο φιλαράκια δεν είναι σήμερα! - (Θα ξαναγυρίσουν ένα επεισόδιο)

Τα "Φιλαράκια", ίσως η πιο δημοφιλής σε όλο τον πλανήτη αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά θα κάνει μία επιστροφή στις μικρές οθόνες για ένα και μόνο επεισόδιο. Οι έξι πρωταγωνιστές του θα ξαναβρεθούν όλοι μαζί στα πλατό δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς που κράτησε για πάρα πολλά χρόνια τους θεατές κολλημένους στις οθόνες της τηλεόρασης.

Οι έξι ηθοποιοί, από την ώρα που τέλειωσε η σειρά ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και σχεδόν δεν μιλιούνται μεταξύ τους! Πολλοί από αυτούς έφυγαν χωρίς να κρατήσουν καμία επαφή μεταξύ τους (ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για εχθρικές σχέσεις).

Όμως η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ Λε Μπλανκ, η Λίσα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι θα βρεθούν και πάλι εμπρός από τον τηλεοπτικό φακό για ένα επετειακό επεισόδιο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σκηνοθέτη της σειράς Τζέιμς Μπάροους.

Το γύρισμα θα γίνει τμηματικά, με τους ηθοποιούς να εμφανίζονται ανάλογα με τις συμπάθειες (ή τις έχθρες που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους) ενώ όπως λένε οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το θέμα, στόχος της εταιρίας παραγωγής είναι να τους φέρει όλους μαζί σε μία σκηνή έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, κάτι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι αδύνατο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης