Η νέα ταινία «Alien» ξεκινά γυρίσματα στη Βουδαπέστη

Ενώ η υπόθεση για την ταινία που δεν έχει ακόμη τίτλο έχει κρατηθεί κρυφή, το στούντιο αποκάλυψε ότι η ταινία θα ακολουθήσει «μια ομάδα νέων σε έναν μακρινό κόσμο, που έρχεται αντιμέτωπη με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν».

Εκείνοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα τρομακτικά τέρατα είναι ο Ντέιβιντ Γιόνσον, ο Άρτσι Ρενό, η Ιζαμπέλα Μερσέντ, ο Σπάικ Φερν και η Αϊλίν Γου, όλοι τους θα πλαισιώσουν την Κέιλι Σπέινι. Ο Φέντε Άλβαρες, είναι ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος και ο παραγωγός.

Το άτιτλο έργο εντάσσεται στη σειρά prequel, η οποία έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2012, με το «Προμηθέας» και ακολούθησε το «Alien: Covenant».

Αυτή δεν θα είναι η μόνη νέα προσθήκη στo σύμπαν του Alien, καθώς η νέα τηλεοπτική σειρά Alien του FX αναμένεται να ξεκινήσει και αυτή τα γυρίσματά της φέτος. Όπως ανέφερε ο διευθυντής του καναλιού Τζον Λάντγραφ:

«Η σειρά λαμβάνει χώρα πριν την Ρίπλεϊ. Είναι η πρώτη ιστορία στο franchise του Alien που λαμβάνει χώρα στην Γη. Συμβαίνει στον πλανήτη μας, κοντά στο τέλος του αιώνα που ζούμε τώρα – περίπου 70 χρόνια από τώρα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η Ripley δεν θα συμμετέχει, και κανείς άλλος (ήδη γνωστός) χαρακτήρας – εκτός από τον ίδιο τον εξωγήινο».


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης