Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παρέθεσε δεξίωση με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την βία κατά των γυναικών

Στα... σοβαρά έχει λάβει το νέο της ρόλο η Καμίλα Πάρκερλ Μπόουλς, ως η «Αυτού Μεγαλειότητα βασιλική σύζυγος» της Βρετανίας.

Η σύζυγος του νέου Βασιλιά της γηραιάς αλβιώνας, Καρόλου, παρέθεσε χθες στο Μπάκιγχαμ δεξίωση σε γαλαζομαίματες - και όχι μόνο- με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την βία που έχουν υποστεί πολλές γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Daily Mail», χαμογελαστή η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς υποδέχτηκε στα βρετανικά ανάκτορα την Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια, την Κόμισσα του Γουέσεξ, Σόφι, την πριγκίπισσα Μέρι της Δανίας αλλά και τις «Μel Β, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Spice Girls», Μέλανι Μπράουν και τη σταρ του βρετανικού ριάλιτι, Ζάρα ΜακΝτέρμοτ.

 
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν περίπου 300 άτομα, συμπεριλαμβανομένων επιζώντων και των οικογενειών τους, καθώς και διάσημες γυναίκες, όπως γαλαζοαίματες και Πρώτες Κυρίες από όλο τον κόσμο, όπως η σύζυγος του Ουκρανού πρωθυπουργού, Ολένα Ζελένσκα και η σύζυγος του πρωθυπουργού της Σιέρα Λεόνε, Φατίμα Μαάντα Μπίο, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Παρούσες ήταν επίσης η Βασίλισσα του Βελγίου Ματθίλδη, η γνωστή Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Λορέιν Κέλι, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, Κάρι όπως και η αδελφή του, Ρέιτσελ Τζόνσον.


Η Καμίλα είχε προσκαλέσει και την υπουργό Εσωτερικών της Βρετανίας Σουέλα Μπέιβερμαν όπως και τον υπουργό Υγείας Στιβ Μπάρκλει.

Η Αυτού Μεγαλειότητα βασιλική σύζυγος, που φορούσε ένα κομψό λευκό φόρεμα, αντάλλαξε επίσης τις απόψεις της με την διάσημη τηλεπερσόνα Ζάρα ΜακΝτέρμοτ - η οποία έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις προσπάθειές της να μπει τέλος στη μάστιγα του «εκδικητικού πορνό».

Στην ομιλία της, η δεύτερη σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ενωνόμαστε για να αντιμετωπίσουμε, αυτό που δικαίως ονομάστηκε παγκόσμια πανδημία βίας κατά των γυναικών».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης