Η αυλαία πέφτει για το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης»

Την αυλαία του κλείνει οριστικά, μετά από τριανταοκτώ χρόνια μεγάλης πορείας, το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης». Έτσι λίγο πριν το λουκέτο, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Abnormal» της Πτούσκινα Ναντιέζντα Μιχάιλοβνα με τη Μαρία Αλιφέρη και το Γιώργη Κοντοπόδη, σε σκηνοθεσία Προμηθέα Αλειφερόπουλου.

Η παράσταση θα πραγματοποιείται έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων. Η πλοκή του σύγχρονου αυτού έργου, διαδραματίζεται στη Ρωσία μετά την Περεστρόικα, όπου όλα έχουν αλλάξει και δύο “abnormal” ήρωες, άγνωστοι μεταξύ του -μέχρι τη στιγμή που συναντιούνται-, προσπαθούν να εισχωρήσουν, ο ένας στη ζωή του άλλου.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (λαϊκή απογευματινή):19:15, Πέμπτη: 21:15

Παρασκευή: 21:15, Σάββατο: 21:15, Κυριακή: 19:15.

Τιμές εισιτηρίων: 17 € (γενική είσοδος), λαϊκή απογευματινή: 15 € (φοιτητικό). Κάθε Πέμπτη ειδική προσφορά τα δύο άτομα πληρώνουν ένα εισιτήριο (17 Ευρώ).

Το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης» ήταν το πρώτο θέατρο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα εκτός κέντρου, το 1973 από τον αείμνηστο Δημήτρη Ποταμίτη ως «Θέατρο Έρευνας», ενώ το 2004 πήρε τη σημερινή του ονομασία από το Γιώργη Κοντοπόδη και τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, που ανέλαβαν από κοινού τη διεύθυνση του χώρου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο καινούργιος χώρος που θα στεγάσει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Γιώργη Κοντοπόδη.

Πηγή: 
kathimerini.gr

Δείτε επίσης