Χαρίτσης κατά Κασσελάκη: Δεν μπορούσαμε να βλέπουμε τον εκφυλισμό του χώρου, δεν έχω μιλήσει με τον Τσίπρα

Ένα 24ωρο πριν από την ανακοίνωση του ονόματος του νέου κόμματος των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκρότησαν κοινοβουλευτική ομάδα, ο Αλέξης Χαρίτσης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτσης μιλώντας στον ΑΝT1 το πρωί της Κυριακής, μίλησε για τις διεργασίες αναφορικά με τον σχηματισμό του κόμματος ενόψει της ανακοίνωσης του νέου ονόματος η οποία θα γίνει αύριο, Δευτέρα στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, τόνισε πως το όνομα της κίνησης θα πρέπει να έχει σαφέστατα πολιτικό περιεχόμενο.

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη
Αναφερόμενος στους λόγους της φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος πλέον κατέχει την θέση του προέδρου της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, στράφηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας πως καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις διάσπασης έπαιξαν «και το ύφος και το ήθος. Έχει να κάνει με το πως διοικείς ένα κόμμα, πως απευθύνεσαι στην κοινωνία… Δεν έρχεται ο «μεσσίας» και αδιαμεσολάβητα απευθύνεται στον λαό. Είναι και θέμα για το μήνυμα πολιτικού περιεχομένου που εκπέμπεται».

«Ήμασταν στον ΣΥΡΙΖΑ από τα γεννοφάσκια μας, έχουμε δώσει μάχες και αυτό ήταν το σπίτι μας. Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση να φύγουμε από το σπίτι μας. Ήταν επώδυνη και πολιτικά βεβαίως και σε προσωπικό επίπεδο η απόφαση, ακριβώς επειδή έχουμε όλη αυτή την διαδρομή στον συγκεκριμένο χώρο», επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως προσέθεσε, «φύγαμε γιατί δεν μπορούσαμε να βλέπουμε άλλο τον εκφυλισμό του χώρου. Βλέπαμε το τελευταίο διάστημα μια απαξίωση. Έπρεπε να υπερασπιστούμε την κληρονομία μας και όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης