Το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο ΓΑΠ δεν νοιαζόταν...

Το ΠΑΣΟΚ έχει πτωχεύσει. Όλη η κρατική επιχορήγηση θα δίδεται επί δεκαετίες στις Τράπεζες για τα δάνειά του, άρα δεν έχει έσοδα. Τα χρέη δημιουργήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια όταν το έλλεμμα στο κόμμα έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Αυτά είπε ο κ. Βενιζέλος που επίσης ανέφερε ότι όταν ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η κατάστασή του είχε τα εξής χαρακτηριστικά: 1) οι εργαζόμενοι ήταν επί μήνες απλήρωτοι και 2) τα μισθώματα της Ιπποκράτους, της Χ. Τρικούπη και των Οργανώσεων δεν είχαν καταβληθεί για πολύ καιρό.

Είπε δε ότι κατά την εκλογή του ανέλαβε ρητή δέσμευση να υπάρξει έλεγχος των οικονομικών και να περάσει το ΠΑΣΟΚ σε άλλο μοντέλο διαχείρισης και πως ως προς αυτό ζήτησε οικειοθελώς έλεγχο από τις έξι μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες, διευκρινίζοντας ότι γίνεται από κοινού έλεγχος και όχι έξι ξεχωριστοί.

Πάντως υπάρχει ένα καίριο ερώτημα: Με ετήσιο έλλειμμα 10 εκατ. ευρώ επί μια 10ετία ο Γ. Παπανδρέου (γιατί μιλάμε για την δική του περίοδο) δεν ασχολήθηκε ποτέ; Τέλος είναι φανερό ότι ο κ. Βενιζέλος το μαζεύει το θέμα φοβούμενος τα χειρότερα μιας και υπάρχουν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης