Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε σύγχιση

Τα κόμματα της αντιπολίτυεσης στην Ελλάδα, αντί να συνεισφέρουν στη μάχη της χώρας για ανακούφιση βρίσκονται σε μοναδική σύγχιση. Πολύ καλά την περιγράγει απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΝΔ:

"... Δεν μπορεί η ΝΔ από τη μία να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «βάζει στο συρτάρι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και από την άλλη να την κατηγορεί ότι θα εκτινάξει τα ελλείμματα επειδή θα το εφαρμόσει. Αυτό που ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μιμείται τις πρακτικές του κ. Σαμαρά, άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα να πράττει μετεκλογικά".

"Η χώρα πρέπει να «φύγει από την γκρίζα ζώνη της αντιευρωπαϊκής ρητορείας" λέει το Ποτάμι (αλλά δεν λέει λέξη τι ακριβώς πρέπει να πει).

Αιχμές αφήνει και το ΠΑΣΟΚ ρωτώντας «τι έχουν να πουν όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν τα αντίθετα». Μόνο που και το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ προτείνει τίποτε... Εκτός αν εξακολουθεί να θεωρεί ότι τα σκληρά μέτρα του email Χαρδούβελη συνιστούν τερμάτισμό του μνημονίου.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατανοούν ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρεί με τους εταίρους σε ηπιότερο πρόγραμμα και ξεκινήσει την εκ βάθρων ανασυγκρότηση της χώρας, τότε το μέλλον τους δεν θα είναι καλό.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης