Σταματήστε επιτέλους τις συλλήψεις κατεστραμμένων φορο-οφειλετών! Τι λέγει επ αυτού η Αριστερά;

Γιατί δεν μιλά κανένα κόμμα ιδίως αυτά της Αριστεράς; Θα συνεχιστεί επί μακρόν ο εξευτελισμός και η προσβολή χιλιάδων φορο-οφειλετών που ενώ έχουν οριστικά καταστραφεί από την κρίση και την πρωτοφανή ύφεση, συλλαμβάνονται και διαποπεύονται για να οριστεί τελικά η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής τους;

Που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ, να απαιτήσουν την διακοπή αυτής της απάνθρωπης μεταχείρησης και της επιστροφής στην διαδικασία ορισμού δίκης; Π{ου είναι τα μέτρα ανακούφισης για όσους επί χρόνια ήσαν αξιοπρεπείς και τυπικοί σε κάθε υποχρέωση και τώρα αν και κατεστραμμένοι διασύρονται χωρίς λόγο;

Ακόμα και τα ΜΜΕ συμβάλλουν σε αυτή την καθημερινή τρομοκρατία χβρίς να υπερασπίζονται τους καταδιωκόμενους...

Στο μεταξύ ο 70χρονος, Ραυτόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους σχεδόν 700.000 ευρώ, που αφορούν το διάστημα από το Δεκέμβριο του 2009 έως τον Απρίλιο του 2012.

Ο επιχειρηματίας (Expreww Service), δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο λογιστής του 70χρονου, ο οποίος υποστήριξε ότι το δημόσιο χρωστάει στον επιχειρηματία 27,5 εκατ. ευρώ από επιστροφή φόρου..!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης