ΠΑΣΟΚ: Από τον Σοσιαλισμό στον Αγριανθρωπισμό.

ανέχεια

Το ΠΑΣΟΚ εισήλθε στην ελληνική κοινωνία ως το κόμμα των "μη προνομιούχων". Το κόμμα των "περήφανων γηρατειών". Δεν ήταν καν κόμμα. Ήταν ένα "κίνημα" όλων των αδικημένων αυτής της χώρας που την ποδηγετούσε η κακή δεξιά των μονοπωλίων και του πλούτου. Αυτά τότε. Όταν οι αδικημένοι παραληρούσαν στις ομιλίες του Παπανδρέου που υποσχόταν το αυτονόητο: Κοινωνική δικαιοσύνη.

Έτος 2012. Η ελληνική κοινωνία ζει την κατάρρευση της μικρομεσαίας τάξης -δηλαδή των μη προνομιούχων- με απάνθρωπα μέτρα. Άδικοι φόροι, συντάξεις που δεν επαρκούν ούτε για την αγορά των φαρμάκων τους, άνεργοι που ζητιανεύουν, απολυμένοι που κοιμούνται στους δρόμους συνθέτοντας μια νέα κοινωνία, αυτή των αστέγων, μικρομεσαίοι που κλείνουν καταχρεωμένοι τα μικρά μαγαζιά τους. Όλα τα παραπάνω, έργο του ΠΑΣΟΚ, που εγκαταλείποντας κάθε ίχνος σοσιαλισμού πέρασε στον άμετρο αγριανθρωπισμό.

Δείτε ένα ρεκόρ του ΠΑΣΟΚ εν έτει 2012. Οι περισσότεροι φυλακισμένοι από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. Πάνω από 13.000 άνθρωποι στιβάζονται σαν τα ποντίκια σε συνθήκες Μπαγκλαντές. Όρθιοι σε τουαλέτες, χωρίς κρεβάτια, άπλυτοι, ποτέ δεν ήσαν περισσότεροι. Ποιοί φυλακίζονται στα έτη του ΠΑΣΟΚ; Φτωχοδιάβολοι, που δεν μπορούν να εξαγοράσουν ποινές ολίγων μηνών για μικροπαραπτώματα, φοροοφειλέτες που έχουν καταστραφεί και τους έχουν καταλογίσει ΕΙΚΟΝΙΚΑ πρόστιμα.

Να ποιό είναι το ΠΑΣΟΚ του 2012. Ένα κόμμα του "ρετιρέ". Τα στελέχη του ελλείψει σκάλας ή ασανσέρ, δεν έχουν καμία επικοινωνία με τους παρακάτω ορόφους -πολύ χειρότερα με το τι συμβαίνει έξω στο πεζοδρόμιο. Είναι ένα κόμμα αλλοτριωμένων πολιτικών προσώπων, που δεν έχουν κανένα δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία. Οι "μη προνομιούχοι" που ήσαν η ραχοκοκαλιά των ψηφοφόρων τους, τώρα είναι "τεμπέληδες", "διεφθαρμένοι", "φοροκλέπτες",

Το ΠΑΣΟΚ, με ένα απάνθρωπο τρόπο, κυνηγά τους μη έχοντες με φόρους, απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων και εσχάτως με ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ. Ο Σοσιαλισμός για το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει. Βρισκόμαστε στην εποχή του αγριανθρωπισμού, με κύριο εκφραστή αυτό το κόμμα του "ρετιρέ", που επιτίθεται με πρωτοφανή μανία και μίσος, στους ανθρώπους που κάποτε τους έπεισε ότι θα τους αλλάξει τη ζωή.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης