Πέντε λόγοι να μην γίνουν εκλογές και... ένας να γίνουν - Σαμαράς ενημερώνει Μέρκελ

απορία

Η ΕΡΤ θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές; Υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά είναι μικρή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ΛΟΓΟΙ να μην γίνουν εκλογές και η τρικομματική κυβέρνηση να συνεχίσει. Οι λόγοι είναι:

1. Αν γίνουν εκλογές τότε ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ τα κακουργηματικά αδικήματα Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ, ενώ θα παραγραφεί και ότι άλλο προκύψει για άλλους πολιτικούς.

2. Οι εκλογές θα έχουν βέβαιο ηττημένο τον κ. Βενιζέλο ο οποίος δεν πρόκειται να φτάσει το 13,2% των περσινών εκλογών και θα περιοριστεί σε μονοψήφιο ποσοστό, δηλαδή θα αποδυναμωθεί δραματικά. Ισχύει και για την ΔΗΜΑΡ σε μικρότερο βαθμό.

3. Η "Χρυσή Αυγή" θα διπλασιάσει τα ποσοστά της! Ποιός θέλει κάτι τέτοιο; (Ήδη παίρνει 14% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις).

4. Τα πολιτικά κόμματα θα βρεθούν και μετά τις εκλογές ΣΤΑ ΙΔΙΑ αδιέξοδα. Δεν είναι προτιμότερο να λυθούν τώρα από τα να μην... λύονται μετεκλογικά;

5. Η χώρα είχε κερδίσει κοινωνικά μια ηρεμία. Αν αυτή χαθεί, ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη επέμβει πυροσβεστικά αναγγέλοντας άμεση "μερική επαναλειτουργία της ΕΡΤ". Όπως είπε, ειδικός εκκαθαριστής θα ορίσει άμεσα προσωρινή επιτροπή ευρείας διακομματικής αποδοχής με σκοπό την πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων, ώστε να αρχίσει αμέσως η μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.

Εξήγησε ότι είναι αποφασιμένος να «θέσει τέρμα στα προνόμια», καθώς και ότι μέχρι τώρα «είχαμε ΕΡΤ αλλά δεν είχαμε δημόσια τηλεόραση» ενώ υπεραμύνθηκε της πολιτικής του λέγοντας ότι εάν δεν υπάρξουν αυτές οι μεταρρυθμίσεις «η χώρα θα βουλιάξει».

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απέρριψαν τα παραπάνω (όλα θα αποσαφηνιστούν στο ραντεβού των τριών την ερχόμενη Δευτέρα) και ζητούν άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ, την λειτουργία της με πλήρες πρόγραμμα, την αναδιοργάνωσή της ενώ θα λειτουργεί και τέλος να αρθεί η πράξη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που της βάζει λουκέτο.

Αν επιμένουν σε όλα αυτά τότε ναι: Ο Σαμαράς ίσως αποφασίσει εκλογές, για τις οποίες ήδη έχει ενημερώσει και την Μέρκελ...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης