Ορμητικός Γλέζος υπέρ των Συνιστωσών αλλά...

Ένας νεότατατος Μανόλης Γλέζος έκλεψε την παράσταση στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γλέζος υπερασπίστηκε το συμμαχικό σχήμα που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 27%, οι συνιστώσες έσυραν το κάρο και τώρα «θέλουμε να σκοτώσουμε τα άλογα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έθεσε εμμέσως θέμα «συλλογικής ηγεσίας».

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τάχθηκε υπέρ της κατοχύρωσης όλων των δικαιωμάτων στα μέλη, αλλά και του δικαιώματος οι συνιστώσες να εκπροσωπούνται στη νέα ηγεσία και απαντώντας ευθέως στον Αλ. Τσίπρα ρώτησε: «Εσείς πώς αποφασίζετε για μας;».

"Εμείς δεν θέλουμε να αυτοδιαλυθούμε, τι θα κάνετε;" ρώτησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό αυτοδιάλυσης των συνιστωσών όταν, όπως είπε, κατοχυρωθούν πλήρως τα δικαιώματα των μελών.

Την ομιλία του κ. Γλέζου άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αμέσως μετά τον ασπάστηκε, ενώ στο περιθώριο του συνεδρίου δεν έλειψαν τα σχόλια ότι «είναι μύθος ότι το συμμαχικό σχήμα έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 27%, αλλά η πολιτική συγκυρία, τα μνημόνια και η καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων... (Αλήθεια...)

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης