Να ακολουθήσουμε οι προοδευτικές δυνάμεις το παράδειγμα της Γαλλίας, προτείνει ο Παππάς

Χείρα φιλίας προς τα προοδευτικά κόμματα έτεινε ο Νίκος Παππάς κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στη Βουλή. Δίνοντας το παράδειγμα της Γαλλίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε «αυτό φοβάστε, τη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων, θα είναι η άμεση απάντηση στη συνέχιση αυτής της πολιτικής. Θα ζήσετε τον γαλλικό ''εφιάλτη'', εμείς έχουμε να πούμε άντε και στα δικά μας».

Μιλώντας για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ο κ. Παππάς επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, έκανε έναν απολογισμό και για την αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ένα μήνυμα. «Να βάλουμε ένα τέρμα στον κατακερματισμό και στον εμφύλιο μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων, θα το αξιολογήσουμε και θα το δείτε και εσείς οι ανησυχούντες, ο λαός και ο προοδευτικός κόσμος που προσδοκά λύσεις».

Μάλιστα, όταν κατέβηκε από το βήμα της Βουλής, υπήρξε διάλογος με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάτι το οποίο σχολιάστηκε από την αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη. «Ξεκίνησε ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο παρατάξεων;», είπε αστειευόμενη η κ. Γεροβασίλη, ενώ εκείνη τη στιγμή ανέβαινε στο βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, για την δική του τοποθέτηση ο οποίος και σχολίασε «ο διάλογος θα αρχίσει και θα είναι εποικοδομητικός».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης