Νίκος Παπανδρέου: Ζω στο νοίκι δεν είμαι εγώ στη λίστα Λαγκάρντ

Ο Νίκος Παπανδρέου με έναν φλεγματικό τρόπο διέψευσε ότι είναι αυτός στη λίστα Λαγκάρντ. Το όνομά του αναγράφεται μ δύο φορές. Αναφέρεται στη μία «Papandreou Nikolaos» και σε μία άλλη εγγραφή αναφέρεται ως «Papandreou Nikolaos, Chairman».

Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού έστειλε αμέσως προς κάθε ενδιαφερόμενο ένα SMS λέγοντας: «Προφανώς υπάρχει και άλλος Παπανδρέου στον πλανήτη Γη. Βρείτε τον να χαρεί τη συνωνυμία». Αλλά δεν σταμάτησε ως εκεί. Απευθύνθηκε στις οικονομικές αρχές και εξασφάλισε χαρτί ότι δεν είναι αυτός και πως το όνομά του δεν είναι αυτό που εμφανίζεται στη λίστα.

Εν συνεχεία έψαξε μόνος του και βρήκε ποιος είναι «ο πρόεδρος Νίκος Παπανδρέου», αλλά δεν θέλησε να το αποκαλύψει στις Αρχές. Πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν υπέργηρο, πρώην πρόεδρο μιας επιχείρησης.

Τι λέει όμως ο κ. Παπανδρέου για τη λίστα; «Αν ήμουν εγώ, σίγουρα θα με είχαν βγάλει στα μανταλάκια τώρα. Καταθέσεις στο εξωτερικό εγώ δεν έχω. Ούτε καταθέσεις ούτε δάνεια. Ζω με την οικογένειά μου στο νοίκι".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης