Μητσοτάκη στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Μετωπική η αντιπαράθεση στις ευρωκάλπες»(VIDEO)

Μήνυμα συσπείρωσης στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός  έστρεψε για μια ακόμη φορά τα βέλη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου και προσωπικά προς τον κ. Κασσελάκη με αφορμή το δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τις εταιρείες που διαθέτει στο εξωτερικό . «Το 2016 έφτιαξαν έναν νόμο για τον Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε με έμφαση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν μπορεί να κάνει σημαία του ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου».

Ο πρωθυπουργός τόνισε με έμφαση ότι αντίπαλός μας στις στις εκλογές του Ιουνίου είναι η χαλαρή ψήφος και εξαπέλυσε νέες βολές σε βάρος των κομμάτων της αντιπολίτευσης τα οποία και κατηγόρησε για «ιδεολογική και πολιτική γύμνια» με αφορμή τη στάση που κράτησαν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή για τα μη κρατικά ΑΕΙ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ένα επετειακό σήμα για το κόμμα το οποίο θα έχει τον αριθμό 50 και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης