Μητσοτάκης: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες, βρέθηκε στο Μοσχάτο, όπου μίλησε στην κεντρική πλατεία.

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η ΝΔ εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια. Η ΝΔ είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, υπογραμμίζοντας ότι θα ενισχυθούν και τα δημόσια ιδρύματα. Πρόσθεσε ότι πάνω από 1 δισ. πόροι έχουν κατευθυνθεί στην υγεία, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της κάλπης των ευρωεκλογών «για να διαπραγματευτώ τα δικά σας δίκαια στις Βρυξέλλες» όπως χαρακτηριστικά είπε. «Εγώ βρίσκομαι σε αυτή τη θέση γιατί εσείς με ψηφίσατε. Γι αυτό και θέλω τη μάχη των ευρωεκλογών να την αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σημασία. Είναι πολύ συημαντική κάλπη για την επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο κάποιοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος» συνέχισε.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης