Με το Ίδρυμά του ξεκινά το rebranding ο Αλέξης Τσίπρας-Δείτε το καταστατικό και ποιοι συμμετέχουν

Στο  ΓΕΜΗ με αριθμό 173633601000 κατατέθηκε η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος Τσίπρα, μέσω του οποίου θα επιχειρήσει το προσωπικό του rebranding. Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε, συμμετέχουν - πέραν του πρώην πρωθυπουργού - δύο στενοί του συνεργάτες: για τον διευθυντή του Γραφείου, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, o οποίος θα είναι κατά το νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και την Γιάννα Πεππέ, γενική γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.

Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος, ο οποίος άλλωστε είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ προβλέπεται να δραστηροποιηθούν αρκετοί στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ήταν η τελευταία εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είναι γνωστό, το Ιδρυμα Τσίπρα έχει προγραμματίσει το πρώτο διεθνές συνέδριο για τις 17 και 18 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

Ο λογαριασμός Georghy Zhukov του X- Twitter, βρήκε και δημοσίευσε το καταστατικό του Ιδρύματος:

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης