Με απόφαση Κουβέλη διαγράφτηκαν απο την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ οι Βουδούρης και Μουτσινάς .

δημαρ

   Ζήτημα χρόνου ήταν η διαγραφή των δυο βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά από την ΔΗΜΑΡ. Με απόφαση του Φώτη Κουβέλη και οι δυο τέθηκαν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

   Και οι δυο βουλευτές είχαν διαφοροποιηθεί αρκετές φορές από τις αποφάσεις του κόμματος, ενώ πριν από λίγες ώρες ο κ. Βουδούρης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι θα ζητήσει έκτακτο συνέδριο του κόμματος και θα θέσει θέμα παραμονής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Είπε επίσης ότι θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής Βενιζέλου.

   Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΜΑΡ έχει αποφασίσει μαζί με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους να προχωρήσουν στην διενέργεια προανακριτικής μόνο για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

   Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μεϊμαράκη, με την οποία οι Βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

   Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι δύο Βουλευτές , με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος είχαν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης