Κι αν το ΠΑΣΟΚ γίνει... ΚΟΔΗΣΟ κύριε Χρυσοχοίδη;

Διαλυόμαστε σαν ΠΑΣΟΚ δηλώνει (Real FM) o M. Xρυσοχοίδης βλέποντας δυο μεγάλα λάθη. Κατά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, το πρώτο λάθος ήταν ότι «ακολουθήσαμε τη λογική του μέσα - έξω στην κυβέρνηση. Έπρεπε να μπούμε στην κυβέρνηση, να διακριθούμε και να έχουμε επιτυχίες, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στην ψήφο του λαού και στο νόημα της ψήφου της 17ης Ιουνίου».

«Το δεύτερο λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι υπήρξαν κάποιες αστοχίες στη συνολική στάση μας απέναντι στην κρίση, δηλαδή μετά τις εκλογές. Θεωρώ ότι έπρεπε να είμαστε πιο τολμηροί».

Όσον αφορά στην ψηφοφορία των μέτρων, ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης εκτίμησε ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν, αφού όπως είπε «νομίζω ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική και εν τέλει η κοινοβουλευτική ομάδα, στη συντριπτική της πλειοψηφία, θα ψηφίσει τα μέτρα».

Τέλος, αναφερόμενος στην ίδρυση νέων κομμάτων στο χώρο της Κεντροαριστεράς, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «το ζητούμενο αυτή τη στιγμή δεν είναι να φτιάξουμε κάποια ΚΟΔΗΣΟ του 3%. Δεν ρωτήθηκε ωστόσο τι πρέπει να γίνει αν γίνει  το... ΠΑΣΟΚ κάποιο ΚΟΔΗΣΟ του 3%.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης