Καταγγέλλουν συνέδριο - παρωδία στο ΠΑΣΟΚ...

Συνέδριο παρωδία» καταγγέλλει η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠαΣοΚ με αφορμή το συνέδριο του κόμματος και με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι αν δεν τηρηθούν ορισμένες διαδικασίες τότε δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν αντίστοιχες  προσπάθειες οργανωτικού ελέγχου. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι το συνέδριο «θα το χαρούν μόνοι τους». Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"... Ελπίζαμε ότι αυτή την παράταξη, που προσέφερε τόσα στον τόπο, θα την σεβόντουσαν τουλάχιστον όλοι όσοι πήραν πολλά από αυτή.

Πιστέψαμε ότι αυτή η αγωνία ήταν κοινή για όλους όσους θεωρούσαν πως το ΠΑΣΟΚ αποτελεί κεντρικό πόλο της προοδευτικής πολιτικής σκηνής και απαραίτητο στοιχείο της πολιτικής σταθερότητας.

Ξέρουμε ότι η δική μας αγωνία είναι ταυτόσημη με την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων, των μελών, των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Και όμως! Μια μικρή ομάδα διορισμένων και ανιστόρητων στελεχών λειτουργεί ακόμη και σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές σαν τους διατεταγμένους εκτελεστές της ιστορίας του κινήματος. Με παραλήψεις, με προχειρότητες και με κατευθυνόμενες εγκυκλίους, οδηγούν σε ένα Συνέδριο παρωδία..."

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης