Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος για ένα νέο σχήμα ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα



    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6/24) στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, μία εβδομάδα μετά τις Ευρωεκλογές.

«Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση που είναι ντροπή. Δεν είναι η Δημοκρατία που μας αξίζει. Χαίρομαι που ο Άρειος Πάγος κινείται» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην αρχή της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

«Έχουμε γίνει μια ανάλγητη κοινωνία» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και την πρόταση για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, σχολίασε:

«Εαν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι αυτό το νέο σχήμα, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση… Ακόμη και αν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα αποκάλεσε μόρφωμα η Νέα Αριστερά…

«Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των Ελλήνων. Υπάρχει το κοινοβουλευτικό και το δεύτερο κομμάτι είναι στην κοινωνία των πολιτών».

«Ένα από τα ζητήματα του ΠΑΣΟΚ, που έχει ένα ιστορικό μπραντ, έχει μια σύγχυση για το τι πιστεύει. Το είδατε στην ισότητα στο γάμο».

«Με είπε και tiktoker… Με το Lifestyle κομμάτι που έχει απωθήσει πολύ κόσμο, καταφέραμε να περάσουμε μηνύματα ενάντια στην προπαγάνδα Μητσοτάκη και για αυτό είμαι υπερήφανος» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο είπε ότι «περνάμε από μια περίοδο που πρέπει να υπάρχουν προσαρμογές».

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «Μου είναι αδιάφορο που κάλεσε τον κύριο Χαρίτση. Αν θέλει να προσκαλέσει το πρώην πολιτικό του συμβούλιο στην εκδήλωση που κάνει, είναι απολύτως σεβαστό».

«Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Είμαι έτοιμος να βελτιωθώ, να συνεργαστώ και να εμπνεύσω» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνοντας τη συνέντευξή του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης