Εκλογές 2023: Μυλώνακης κατά Βελόπουλου - Πολιτική μαφία με τον «αυτοκράτορα» προσπαθεί να με εξοντώσει

Μύδρου κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, μετά την παρουσία αστυνομικών στο σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης για να τον συλλάβουν κατόπιν μήνυσης που υποβλήθηκε εναντίον του.


«Άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» είπε με νόημα ο Αντώνης Μυλωνάκης στον ΑΝΤ1, κατηγορώντας «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί να με εξοντώσει, δεν περνάει».
«Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος» υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης που έχει εξαπολύσει βαριές καταγγελίες κατά του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όσον αφορά τις αιτιάσεις Βελόπουλου για συνάντηση του ίδιου με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Μυλωνάκης απάντησε ότι «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα».


«Δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη» πρόσθεσε με νόημα ο κ. Μυλωνάκης.


Ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις του απάντησε ότι «το πρώτο στάδιο το δικό μου, παίρνει τέλος. Ότι δηλαδή όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι έχω απόλυτο δίκιο» ενώ, όπως είχε κάνει και με δηλώσεις του στο protothema.gr, προανήγγειλε ότι θα υποβάλει μήνυση «προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».


«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», κατέληξε ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης