Α. Λοβέρδος: Πολιτικοί και Τράπεζες, κυνηγούν τις επιχειρήσεις και η καταστροφή θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013

Το 2013 η χώρα θα βουλιάξει δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος εξηγώντας ότι οι πολιτικοί "μόνο κοιτούν"! Παραδέχεται ότι στοχεύει στη δημιουργία του νέου κεντροαριστερού πόλου, που μπορεί στις επόμενες εκλογές να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη του στο «Εθνος της Κυριακής», δηλώνει χωρίς υπεκφυγές ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό κύκλο του, ενώ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις (είτε της ανεξαρτητοποίησης είτε της συγκρότησης νέου κόμματος κ.ά.). Ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει ότι θα πει «όχι» σε ενδεχόμενη πρόσκληση για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση από τον Α. Σαμαρά και ότι τώρα η δική του κόκκινη γραμμή είναι «όχι μέτρα κι ό,τι να 'ναι»,

Μιλώντας για το που οδηγείται η χώρα θα πει: Η οικονομία αργοσβήνει και οι πολιτικοί κοιτούν και περί άλλα τυρβάζουν. Φεύγει η διοίκηση της ΦΑΓΕ και της Κόκα-Κόλα και οι πολιτικοί απλώς παρατηρούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τράπεζες, που ζητούν πίσω τα κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις κι έτσι τις κλείνουν. Αν αυτό συνεχιστεί, η χώρα θα καταρρεύσει.

Πώς θα στηριχτούν η μισθοδοσία του Δημοσίου, οι συντάξεις, οι δαπάνες Υγείας, Παιδείας, η ίδια η αγορά, όταν η Διοίκηση και η Δικαιοσύνη, που επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη, κινούνται σε αδιάφορο πλαίσιο και η χώρα στηρίζεται σε ορισμένους πατριώτες δικαστές και υπαλλήλους του Δημοσίου; Αυτό όμως, αν συνεχιστεί, έχει ημερομηνία λήξης, που θα εκδηλωθεί με οικονομικό ναυάγιο  προειδοποίησε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης