Α. Γεωργιάδης: Βλέπω πως κάνει στροφή στην πολιτική του ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι θετικό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στα προεκλογικά λόγια του περί “μικρασιατικής” καταστροφής σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις όχι. Εχω πει πολύ καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την “μικρασιατική” καταστροφή αν επιμείνει στις προεκλογικές του θέσεις. Ηδη για το χρέος είπαμε για τη στροφή προς τον ρεαλισμό. Εγώ δεν θέλω να γίνει “μικρασιατική” καταστροφή. Εγώ επενδύω στο να σωθεί η πατρίδα μου και θα υποστηρίξω κάθε πολιτική προς τη σωτηρία της πατρίδας μου», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Θα σας φέρω ένα παράδειγμα. Εγώ προεκλογικά έλεγα ότι δεν μπορείς κύριε να πας με έναν νόμο και να κάνει τον βασικό μισθό 751 ευρώ. Γιατί δεν μπορείς να το κάνεις; Οχι γιατί δεν θέλω ο κόσμος να παίρνει 751 ευρώ και 1051 να παίρνει και 2051. Αλλά γιατί αν πας ξαφνικά στις επιχειρήσεις και αυξήσεις κατά 20-25% το εργασιακό κόστος πιθανόν έως βέβαιο θα δημιουργήσεις πρόβλημα και στις επιχειρήσεις και στους εργαζομένους. Αυτό το έλεγα από τον Σεπτέμβριο που ήταν το περίφημο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Ερχεται τώρα ο κ. Σκουρλέτης και λέει, σωστά, δεν θα γίνει αμέσως το 751, θα γίνει σταδιακά. Να μην το χαιρετίσω; Το ότι έρχεται ο Σκουρλέτης στη θέση Γεωργιάδη είναι κακό; Μπορεί ακόμα να μην το βλέπει, γιατί είναι ακόμα στα μέλια, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι βλέπω σοβαρές και σε πολλά επίπεδα στροφές προς τον ρεαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης