Αυγερινός: Το ΠΑΣΟΚ των λαμόγιων, έφτιαξε την κοινωνία που ζούμε!

Επιτέλους άρχισαν να λέγονται ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ για το ΠΑΣΟΚ και τις τεράστιες ευθύνες του να εκσυγχρονίσει την ελληνική κοινωνία. Στο βιβλίο του Παν. Αυγερινού, με χειρουργική ακρίβεια λέγονται όλα: Και για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.

«Δεν βλέπω να έχει μέλλον το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος μοιάζει να θέλει να απαλλαγεί ακόμη και από το υγιές εκσυγχρονιστικό του τμήμα. Εχω την εντύπωση ότι δεν έχει γύρω του ανθρώπους να τον συμβουλέψουν. Ισως επειδή έχει μια αίσθηση υπερεπάρκειας των δυνατοτήτων του, θεωρεί ότι δεν τους χρειάζεται. Είναι λάθος και θα το πληρώσει και ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ», λέγει ο Π. Αυγερινός.

 Η συζήτηση με τον κ. Παρασκευά Αυγερινό (στην Καθημερινή), έγινε επ’ αφορμή του νέου του βιβλίου με τίτλο «Η αλλαγή τελείωσε νωρίς». Ενα βιβλίο που θα συζητηθεί όχι γιατί κομίζει πολλά που δεν υποπτευόμασταν για το παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80. Αλλά γιατί επιβεβαιώνει όσα ακόμη και οι στενότεροι συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου τού καταλογίζουν ατύπως τα τελευταία χρόνια. Οτι δημιούργησε μια «πολιτική βαβέλ». Ενα κόμμα με «απίθανη ετερογένεια», «πολλές και συμπλεγματικές φιλοδοξίες συχνά μετρίων ανθρώπων για την κατάκτηση της εξουσίας», «ατόμων χαμηλού ήθους ή και σκοτεινών προθέσεων», «με χαμηλή παιδεία και έλλειψη αυτοσυνείδησης».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης