Αν ο Τσίπρας τα καταφέρει, ο κ. Σαμαράς αποχωρεί από τη ΝΔ

Το (σύντομο) μέλλον Σαμαρά στη ΝΔ εξαρτάται από τον κ. Τσίπρα! Αν τα πάει καλά, τότε ο κ. Σαμαράς θα υποχρεωθεί σε απομάκρυνση δεδομένου ότι μέσα στη ΝΔ έχουν αξιολογήσει ότι ο παλαιοκομματισμός που εκπροσωπεί σε συνδυασμό με την κατάργηση οργάνων, διαλόγου κ.λ.π. θα αποβουλιάξει το κόμμα.

Ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες για να κρατηθούν στις κομματικές καρέκλες είναι θιασώτες της «αριστερής παρένθεσης», θεωρούν δηλαδή ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η δικαίωση και άρα και η επιστροφή στο Μαξίμου!

Δυστυχώς για τον κ. Σαμαρά, πολλά στελέχη στη ΝΔ αμφισβητούν ευθέως αυτή την ανάλυση, θεωρώντας ότι η πρωθυπουργία του 40χρονου Τσίπρα αλλάζει άρδην τα δεδομένα και πως αν ο κ. Σαμαράς συνεχίσει το ίδιο... τροπάριο (κινδυνολογία, μηδέν προτάσεις, εικονικές πραγματικότητες) στη ΝΔ θα έρθουν τα χειρότερα.

Σε κάθε περίπτωση όλοι στη ΝΔ περιμένουν που θα κάτσει η διαπραγμάτευση Τσίπρα - Ευρωπαίων. Αν επιτευχθεί μια νεα ηπιότερη συμφωνία και η κυβέρνηση ξεκινήσει πραγματικές μεταρρυθμίσεις ο κ. Σαμαράς που ήταν ο πρωθυπουργός του "ναι σε όλα" θα κατηγορηθεί για ανικανότητα. Τελειώνει.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης