Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές εκφράζει ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμώντας παράλληλα ότι ένα ισχυρό αποτέλεσμα θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις.

«Όχι» στη ψήφο σε κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας», λέει χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Ιουνίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη «θα αλλάξει τροπάριο» και θα κάνει πράγματα, όπως να ενισχύσει το ΕΣΥ ή να δει γενικότερα και να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες. «Η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο του ALPHA και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση στη ΝΔ καθώς και σκληρές μάχες των ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Σε ερώτηση για την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ παρέπεμψε στις κινήσεις άλλων κομμάτων λέγοντας ότι «τώρα τους πείραξαν οι μεταγραφές» κι ότι το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόσμημα στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες απ όλους τους χώρους- από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη». Εγώ – είπε- δεν κατηγορώ, τιμώ τον Πύρρο Δήμα γιατί έκλαψε όλη η Ελλάδα με την εθνική επιτυχία του.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πρότεινε τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, έκανε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας εκλογές με παρατηρητές και εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός προτιμά να έχει αντίπαλο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τη life style πολιτική. Για τη δε εμφάνισή του στο tiktok με το βιντεάκι από την Κρήτη με τους μαγειρεμένους χοχλιούς από τη μητέρα του, δήλωσε ότι θα επανέλθει αλλά όχι συχνά με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας. «Εγώ δεν θα φοράω καπέλα και θα λέω διάφορα. Το life style χρειάζεται όριο. Χρειάζεται θεσμική και μαχητική αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης κάνοντας κριτική για το σύνολο των κυβερνητικών πολιτικών. «Η ΝΔ κούρασε», πρόσθεσε και παρέπεμψε για την εξαγωγή συμπερασμάτων στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης