Πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα πέσει μόνος του;

Πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα πέσει μόνος του;

 

Aπό το 2012 το γράφω σε όλους τους τόνους : Ο Σαμαράς δεν πέφτει. Θυμίζω ότι από το 2012 μέχρι σήμερα ο Σαμαράς θα έπεφτε κάθε τρεις μήνες αλλά αυτό δεν συνέβει και κάθε φορά εξηγούσα το γιατί. Ο πρωθυπουργός Σαμαράς να κάνει εκλογές για να... γίνει πρωθυπουργός; Κανείς δεν άκουγε και μάλιστα αρκετές φορές κόμματα μπήκαν σε... εκλογική ετοιμότητα λόγω της βέβαιης, υποτίθεται,  πτώσης του.

Ο Σαμαράς δεν πέφτει γιατί είναι δεινός τακτικιστής. Βρήκε δε ένα σαθρό κομματικό σύστημα απέναντι που το νικά συνεχώς και στην ουσία ούτε τον φοβίζει, ούτε το λογαριάζει. Κάθε φορά το νικά εύκολα...

Έγκαιρα έγραψα ότι ο κ. Σαμαράς θα βρεί και τους 180 που χρειάζεται για να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Κι όταν τον εκλέξει πώς θα πέσει; Πάμε για το 2016.

Είναι απίστευτο πως πολιτικοί, κόμματα, Τύπος και άλλοι εμπλεκόμενοι, είναι θεόστραβοι μπρος στην δεινή τακτική Σαμαρά να πορεύεται λες και δεν έχει αντίπαλο.

Σήμερα λοιπόν, 28 Μαίου 2014 ξαναγράφω προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο κ. Σαμαράς θα εκλέξει Πρόεδρο, θα πάρει κάποια μέτρα ανακούφισης (π.χ. αποφορολόγησης, πολλών δόσεων κ.λπ.) θα συνεχίσει το εμπόριο ελπίδας και θα πορεύεται μια χαρά, αν και θα συνεχίζει να αποτυγχάνει. Άλλωστε τα δύσκολα έχουν περάσει! Να τα θυμίσω; Απεργίες, συγκρούσεις στους δρόμους, αποχωρήσεις ΔΗΜΑΡ ή βουλευτών του, εκλογές...

Τώρα θα πέσει; Που μπροστα του έχει μόνο τον Πρόεδρο και μετά τίποτε άλλο; Συνεχίστε μακαρίως να ονειρεύεστε ότι θα πέσει μόνος του.