Την Κυριακή η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου για το Μάνο Χατζηδάκι στην Πάτρα

"Αν ακολουθούσαμε όλοι το παράδειγμα ζωής του Μάνου Χατζιδάκι δεν θα είχαμε πρόβλημα τώρα και θα είμασταν η ωραιότερη χώρα του κόσμου" δήλωσε χθες από την Πάτρα ο Διονύσης Σαββόπουλος, ενόψει της αυριανής συναυλίας, υπό τον τίτλο "Μάνος Χατζιδάκις Τώρα", σε μια παραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ.Ο Διονύσης Σαββόπουλος, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Χρειαζόμαστε το παράδειγμα ζωής του Μάνου Χατζιδάκι. Αν το ακολουθούσαμε όλοι μας, δεν θα είχαμε πρόβλημα σήμερα. Ο Μάνος έζησε και εργάστηκε σκληρά, είχε συνείδηση της καταγωγής του, είχε ελεύθερο φρόνημα και ήταν γενναιόδωρος. Μπορεί να έχω τις ηχογραφήσεις του, όπως όλοι μας, αλλά μου λείπει φρικτά».

Η συναυλία «Μάνος Χατζιδάκις Τώρα» που θα παρουσιαστεί, αυτή την Κυριακή 15 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο, κάνει πανελλήνια πρεμιέρα στην πόλη μας, ενώ όπως είπε και ο Διονύσης Σαββόπουλος «γιατί όχι, μπορεί να αποτελέσει και παγκόσμια πρώτη». Στο πλευρό του κορυφαίου Ελληνα τραγουδοποιού θα βρίσκονται η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής και το Rock Ensemble με σολίστ τους: Τάκη Φαραζή, Γιώτη Κιουρτσόγλου, Γιάννη Αναστασάκη, Καλλίστρατο Δρακόπουλο, Βάσω Δημητρίου.

Τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία: 15 ευρώ, 10 (φοιτητικό). Προπώληση: Musical, Discover, οπτικά «Καραμούζης».