Κατσικόπουλος: «Γκεμπελίσκοι» και «πολιτικοί Φαρισαίοι»

Βολές κατά της Δημοτικής Αρχής την οποία κατηγορεί για «Γκεμπελίστικες» μεθόδους και για πολιτική διαρροών εξαπολύει με γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της «Ενωτικής Κίνησης Πάτρας» Δ. Κατσικόπουλος.

Ο κ. Κατσικόπουλος στην δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Αποτελεί πανελλαδική πρωτοτυπία για τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης,  αυτό το οποίο επιχείρησε  δια της πλαγίας και με άλλοθι την πραγματοποίηση σύσκεψης για την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, την περασμένη Παρασκευή η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Αφού είδε πως δεν της βγαίνει η προσπάθεια να αποσπάσει παραπλανητικά τις υπογραφές των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων, με τις οποίες θα καταδίκαζε τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στον τρίτο δήμο της χώρας, δεν δίστασε να καταφύγει σε «γκεμπελίστικες» μεθόδους διαρροών, για δήθεν θέση που εξέφρασε ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Πάτρας Δ. Κατσικόπουλος, σχετικά με το θαλάσσιο μέτωπο.

Σε ό,τι αφορά το «κόλπο» που έστησαν προκειμένου να αποσπάσουν τις υπογραφές καταδίκης των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι και δεν τους βγήκε, το μόνο που μπορούμε να θυμίσουμε σε όσους το σχεδίασαν είναι, πως όποιος έχει κάνει σημαία του τις κατασκηνώσεις έξω από το κοινοβούλιο και τις πορείες στην Αθήνα, δεν νομιμοποιείται να διαμαρτύρεται για το μοναδικό όπλο των εργαζομένων που είναι οι κινητοποιήσεις.

Η στάση τους δείχνει πως είναι υποκριτές και πολιτικοί Φαρισαίοι.

Για τα όσα οι ίδιοι διέρρευσαν για τις θέσεις που διατύπωσε ο επικεφαλής της «Ενωτικής Κίνησης Πάτρας» Δ. Κατσικόπουλος» σχετικά με το θαλάσσιο μέτωπο, μια μόνο φράση τους αρμόζει. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Για τους πολιτικά ανιστόρητους της Μαιζώνος, αρκεί να θυμίσουμε πως πριν καν ολοκληρώσει την άτυπη τοποθέτησή του ο Δ. Κατσικόπουλος ( άτυπη είχαν βαφτίσει τη σύσκεψη οι πραιτοριανοί της Δημοτικής Αρχής), το νομοσχέδιο της κυβέρνησης με το οποίο αποχωρεί το Ελληνικό Δημόσιο από τον ΟΛΠΑ και κατ’ επέκταση από το λιμάνι της Πάτρας, ανοίγοντας ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση, είχε ήδη δει το φως της Δημοσιότητας.

Ίσως κάποια στιγμή ο κ. Δημαράς απολογηθεί στους Πατρινούς και τις Πατρινές, γιατί κρύφτηκε τόσους μήνες και δεν έκανε πράξεις τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την πραγματική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στην πόλη.

Δυστυχώς για τον Δήμαρχο της Πάτρας ένα είναι σίγουρο. Πως θα μείνει στην ιστορία ως δήμαρχος των χαμένων ευκαιριών.