Κατσανιώτης: «Κοροϊδεύετε τον κόσμο, είστε ψεύτες»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη με αφορμή δηλώσεις του αναφορικά με το Ασφαλιστικό, αναφέρονται τα εξής:

"Σκληρή κριτική άσκησε στην Κυβέρνηση ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης για το μείζον θέμα του Ασφαλιστικού μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής αντιπαρατέθηκε σε υψηλούς τόνους με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μπάρκα, ενώ τόνισε ότι «πριν ένα χρόνο η κουβέντα ήταν μόνο για το κομμάτι των επικουρικών, δεν υπήρχε θέμα για το Ασφαλιστικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει, αλλά λέει και άλλα κάνει. Είστε ψεύτες, που είναι η 13η σύνταξη; Συνεχίζετε τα ψέματα, είστε ψεύτες στα μάτια του κόσμου. Ένα χρόνο κοροϊδεύετε, διαλύσατε τα πάντα, εκτελείτε τους αγρότες, μειώνετε τις συντάξεις και έχετε το θράσος να μιλάτε; Λίγο ντροπή!»

Ο κ. Κατσανιώτης καυτηρίασε την πολιτική της Κυβέρνησης εξαιτίας της οποίας επεσήμανε ότι χάσαμε μια σειρά από ευκαιρίες. Επιπλέον, κατηγόρησε την Κυβέρνηση για πολιτικαντισμό και αναξιοπιστία, ενώ υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έβαλε πλάτη στα δύσκολα για να μην χρεοκοπήσει η χώρα, όταν οι Βαρουφάκηδες μεσουρανούσαν, ψηφίζοντας το αποτέλεσμα μιας τρισάθλιας διαπραγμάτευσης, που έθεσε την χωρά ένα βήμα πριν το Grexit.

Ο βουλευτής επιτέθηκε στον κ. Μπάρκα λέγοντάς του ότι θέλουν αλά καρτ συμφωνία για το θέμα του Ασφαλιστικού και όχι συναίνεση γεγονός που συνιστά βαθύτατο φασισμό, ενώ ανέφερε ότι «η Κυβέρνηση παίζει παιχνίδια εις βάρος των συνταξιούχων. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει καμία κουβέντα για ανάπτυξη. Βιώσιμο Ασφαλιστικό, όμως, θα έχουμε μονό με ανάπτυξη.»

Τέλος, όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε ότι «θα έχουμε ισχυρό αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία και πολύ σύντομα αυτός που θα βγει αρχηγός της παράταξης, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.»"