Εκδήλωση ενδιαφέροντος σπό το Επιμελητήριο Αχαΐας για συμμετοχή σε εκθέσεις μέσα στο 2025

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνέλλεξε την παρακάτω λίστα από επικείμενες διεθνείς εκθέσεις μέσα στο 2025, στις οποίες θα μπορούσε να συμμετάσχει ανάλογα με το σχετικό ενδιαφέρον των επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας

"όποιος ενδιαφέρεται για μία ή παραπάνω απ’ τις παρακάτω εκθέσεις, παρακαλώ εκδηλώστε μας το ενδιαφέρον σας στο e-mail [email protected], ως τις 22/7, ώστε να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός.

*ΠΡΟΣΟΧΗ : Ειδικά για την έκθεση PROWEIN, όποιοι σίγουρα ενδιαφέρεστε, να στείλετε ως το 1ο δεκαήμερο Ιουλίου, τη συμμετοχή σας, επειδή είναι πιο πιεστικές οι προθεσμίες συμμετοχής κτλ. στην συγκεκριμένη έκθεση.

1.ΕΞΠΟΤΡΟΦ (1-3.2.2025, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ) : Η κορυφαία Β2B έκθεση premium προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών, στην οποία συμμετέχουν παραγωγοί και εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων.

 2.BIOFACH (11-14.2.2025, ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ) :Η κορυφαία Διεθνής Εμπορική Έκθεση για Βιολογικά Προϊόντα & Φυσικά Καλλυντικά : ”BIOFACH into organic” και ”VIVANESS into natural beauty”. Απαιτούμενο για τη συμμετοχή σας σ’ αυτή είναι το πιστοποιητικό παραγωγής βιολογικών προϊόντων.
 3. FOOD EXPO & OENOTELIA (8-10.3.2025, METROPOLITAN EXPO, ΑΘΗΝΑ): Η FOOD EXPO, μαζί με το ειδικό τμήμα της για το κρασί & ποτό, ‘’ΟΕΝΟΤΕLIA’’,  αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.
 4.PROWEIN (16-18.3.2025, ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ) : Μία απ’ τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις Οίνων & Ποτών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.