Κατατέθηκε ο συνδυασμός της ΔΗ.ΣΥ.Μ. με επικεφαλής τον Βαγγέλη Καραχάλιο για τις εκλογές ΤΕΕ

Κατατέθηκε ο συνδυασμός της παράταξης της Δημοκρατικής Συνεργασίας Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλη Καραχάλιο, ενόψει των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Με την ευκαιρία της κατάθεσης του συνδυασμού ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, σε δήλωση του ανέφερε ότι «καταθέσαμε έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό που έχει ως βάση του την ανανέωση, την εμπειρία, τη συνέχεια αλλά και την αντίληψη ενότητας, σύμπλευσης και προοπτικής, με γνώμονα την επόμενη μέρα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και κυρίως την εκπλήρωση του πολυδιάστατου θεσμικού ρόλου του Επιμελητηρίου μας.

Το ΤΕΕ δεν είναι ένας φορέας αποκομμένος απ’ την κοινωνία. Είναι ένας φορέας μέσα στην κοινωνία. Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία και ο οδηγός μας για το σήμερα και το αύριο. Μ’ έμφαση στην αποστολή του ΤΕΕ αλλά και στην ευθύνη του να μετέχει ενεργά, αποφασιστικά και με προσήλωση στις αρχές της Επιστήμης στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση κάθε αναπτυξιακού βήματος. Κάθε έργου που διασφαλίζει το μέλλον, που φέρνει το μέλλον πιο κοντά».            

Οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συνεργασίας Μηχανικών είναι: