Πάρτι "αγανακτισμένων καρναβαλιστών" το βράδυ της έναρξης

Το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας συμμετέχοντας στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού με ανακοίνωσή του καλεί τους όλους τους Πατρινούς και όσους μένουν στην Πάτρα να κατέβουν στην πλατεία Γεωργίου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στης 9.00 το βράδυ σ΄ ένα ξέφρενο καρναβαλικό πάρτυ των «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ» με πρωτοποριακές αμφιέσεις στα ακούσματα βαλκανικών ήχων.

Μακριά και έξω από αντιπαραθέσεις που μόνο μικροσυμφέροντα κάθε είδους κρύβουν, προσκαλούμε όλους όσους ζουν στην πόλη μας σ΄ ένα ανατρεπτικό ξεφάντωμα με βαλκανικά ακούσματα και όχι μόνο.

Η καρναβαλική γιορτή των αγανακτισμένων καρναβαλιστών είναι ανοικτή σε όλους εκείνους που ξέρουν να διεκδικούν, να απαιτούν, και να δημιουργούν ένα καλύτερο καρναβάλι και ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας γλεντώντας .

Δεν θέλουμε ούτε καρναβαλικούς πατρόνες ούτε εμπόρους του καρναβαλιού. Οι πατρινοί και όσοι αισθάνονται πατρινοί δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Θα πάμε πλατεία να χορέψουμε.

Αγανακτισμενοκαρναβαλικοσατυρική αμφίεση!!!

Τα παλιά μας ρούχα γιατί καινούρια δεν μπορούμε να πάρουμε μας τα κόψανε.

Αυτοσχέδια μουσικά όργανα κατσαρολικά, τετζερέδια, κουτάλια, κρόταλα, ντέφια, νταούλια, σφυρίχτρες, κόρνες, και ότι κάνει θόρυβο.

Ένας αναπτήρας για να τον ανάψουμε  δημιουργώντας το ποιο όμορφο φωτεινό χαλί.

Ο λαός είναι δημιουργός.

Ο κάθε ένας από μας είναι δημιουργός δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να αφήσουμε εμάς και τους γύρω μας να δημιουργήσουμε.

Όλοι στην Πλατεία Γεωργίου Σάββατο 21 Γενάρη 2012 μια μεγάλη παρέα  για να ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ.

Να ξανανιώσουμε την αληθινή μαγεία του παλιού καλού πατρινού καρναβαλιού στο φως της δημιουργίας του νέου.

Ελάτε μαζί μας και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ και στους φίλους σας!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!