Θύμα κλοπής και το παγκάρι του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στο Μεσολόγγι

Το παγκάρι του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μεσολόγγι διέρρηξε άνδρας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για αντίστοιχα αδικήματα, μπήκε στην εκκλησία, κατάφερε να ανοίξει το παγκάρι και να «βουτήξει» τα χρήματα των πιστών, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 38 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα ο δράστης εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μεσολόγγι, παραβίασε το παγκάρι του φιλοπτώχου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 38χρονο, ενώ στην κατοχή του βρήκαν το χρηματικό ποσό και ένα διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποίησε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το χρηματικό ποσό παραδόθηκε στον ιερέα του Ιερού Ναού."