Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς

Την Παρασκευή 9/3/18 στις  18:00 στο συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ Πάτρας πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση   βράβευσης  των διακριθέντων  μαθητών στους Διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ΄΄Ο ΘΑΛΗΣ΄΄ , ΄΄Ο  ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ΄΄ , ΄΄Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ΄΄ και στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια δράσης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και την ανακήρυξη από την Πολιτεία του 2018 ως έτους των Μαθηματικών. Η εκδήλωση  συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν και μίλησαν,  Ο  Ομότιμος  Καθηγητής  Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος  της Ακαδημίας Αθηνών Γεώργιος  Δάσιος, με θέμα:   «Η ανθρώπινη λογική χθες…σήμερα…αύριο»,  Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  κ. Απόστολος Κατσιφάρας,  Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Ευτύχης Παπαδοπετράκης , Χαιρετισμό απηύθυναν Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας  κ. Γεώργιος Αφράτης. Ο Σύμβουλος Πληροφορικής και Διευθυντής του ΠΕΚ κ. Σπυρίδων Παπαδάκης, Η πρόεδρος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτρια Χρυσή Κοκολογιαννάκη, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος.         

Το προεδρείο αποτελείτο από τα μέλη του Παραρτήματος της ΕΜΕ Καθηγητές κ. Γεώργιο Κουτσοδήμα,  κ. Παναγιώτη Κουνάβη Γραμματέα   κ.Αθηνά Αλεξοπούλου ειδικό Γραμματέα .   

Συμμετείχαν μαζί με τους  γονείς τους οι διακριθέντες μαθητές που δίνουν τη δική τους μάχη στο χώρο της γνώσης   και θα είναι οι αυριανοί επιστήμονες .