Υποβιβάζεται στην Β' Εθνική ο Απόλλων Πατρών!

Ο Απόλλων Πατρών διάγει μαύρες ημέρες! Υποβιβάστηκε μεν από τη Basket League στην Elite League και σε αυτή την κατηγορία είχε δικαίωμα να συμμετάσχει, αλλά τελικά θα παίξει στη Β' Εθνική.

Η ΚΑΕ Απόλλων μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από τη Basket League έγραψε και δεύτερη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του συλλόγου, ανακαλώντας επίσημα (αίτηση ανάκλησης) πριν από λίγο την αρχική συμμετοχή της στην Elite League της νέας περιόδου και προφανώς θα μείνει στην μελανόλευκη ιστορία με τις χειρότερες των εντυπώσεων.

Ο Απόλλων δήλωσε συμμετοχή εμπρόθεσμα στην Elite League, αλλά ο «φάκελος» του είχε ελλείψεις με σημαντικότερη αυτή της εγγυητικής επιστολής των 80.000 ευρώ. Εγγυητική που ήταν υποχρεωμένος να καταθέσει γιατί αφού υποβιβάστηκε από τη Basket League θα έπρεπε να συμμετάσχει στην Elite League ως ΚΑΕ.

Και η δήλωση συμμετοχής των ΚΑΕ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όπως ορίζεται από την προκήρυξη, πρέπει να συνοδεύεται από εγγυητική 80.000 ευρώ, που ο Απόλλων δεν τα έχει, ειδικά μετά τις προσφατες παραιτήσεις μελών (αποχώρηση Βλασταρά κλπ)...