Φωτιά σε τρίτο κατά σειρά αυτοκίνητο στην Πάτρα

Ακόμη ένα όχημα  στην Πάτρα τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα τα ξημερώματα. Ειδικότερα, το περιστατικό καταγράφηκε χθες στις 4:55 τα ξημερώματα στην περιοχή της Εγλυκάδας, όταν σταθμευμένο όχημα μάρκας Audi A4 σε πιλοτή πολυκατοικίας τυλίχθηκε στις φλόγες και οι ζημιές που υπέστη ήταν μεγάλες.

Οι ένοικοι αναστατώθηκαν και ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία μετέβη στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.  

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκίνησε τις έρευνες για να φωτίσει την ταυτότητα των δραστών και το κίνητρο για την εμπρηστική ενέργεια, ενώ επελήφθη και η Ασφάλεια Πατρών, η οποία συνδράμει στις έρευνες για να βρεθούν ο ή οι δράστες της επίθεσης. Οι διωκτικές αρχές αναζητούν από κάμερες στοιχεία για τους δράστες και παράλληλα μαζεύουν πληροφορίες από τον παθόντα και το περιβάλλον του για να συγκεντρώσουν ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο αλλά το τρίτο ανάλογο περιστατικό μέσα σε έναν μόλις μήνα στην Αχαική πρωτεύουσα, γεγονός που έχει θέσει σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές.