Από το Πρωτοδικείο η νέα διοίκηση στον Απόλλωνα Πατρών

Με όλο αυτό τον χαμό στον Απόλλωνα Πατρών και την αδυναμία τόσο συμμετοχής στην Α2 Εθνική, όσο και εκλογής νέας διοίκησης σε Ερασιτέχνη και Απολλωνιάδα, αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 12ης Ιουνίου, να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο πρόταση για διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής μέχρι –επιτέλους- να γίνουν οι εκλογές.

Αποφασίστηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να απαρτίζεται από τους Γιώργο Αθανασίου (απερχόμενο πρόεδρο), Χρήστο Φουρφουρή, Αριστείδη Ζέρβα, Βασίλη Λιανό, Νίκο Φράγκο, Ανδρέα Κάπελα και Αρη Μαμασούλα.

Ακόμη αποφασίστηκε να κατατεθεί στ οΠρωτοδικείο αίτηση για διορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην Απολλωνιάδα, την οποία να απαρτίζουν οι Γιάννης Κοσμάτος, Θάνος Γαλάνης, Νίκος Καρούμπαλος, Βασιλική Μπουντοπούλου, Ελευθερία Παντελή, Θωμάς Παπαγεωργίου, Κώστας Περπινιάς.

Δήλωση του Β. Βλασταρά

Ο εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΚΑΕ Απόλλων 1926, Βασίλης Βλασταράς, έκανε την εξής δήλωση μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3:

«Σίγουρα είναι μία δύσκολη στιγμή για το σύλλογο. Ο Απόλλων πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη με την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας στην Elite League, δε σημαίνει ότι ο Απόλλων θα διαλυθεί. Υπάρχουν πολλά θέματα στην ομάδα, τα οποία δεν είναι οικονομικά και ο βασικός λόγος για την τροπή που πήραν τα πράγματα δεν ήταν η εγγυητική. Τα προβλήματα στον Απόλλωνα προκύπτουν, καθώς έχουμε πολλές διαφορετικές φωνές. Εγώ μπορεί να έχω παραιτηθεί από τα καθήκοντα μου, ωστόσο έχω δεσμευτεί ότι θα συνεχίσω να στηρίζω το σύλλογο. Ο Απόλλων θα αγωνιστεί στη National League 1 με στόχο να είναι ανταγωνιστικός και με αθλητές από την Πάτρα. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Απόλλων περνάει δυσκολίες, πάντα όμως έβγαινε πιο δυνατός. Όσον αφορά την ΚΑΕ, αυτή είναι τακτοποιημένη οικονομικά και προσωπικά εγγυώμαι για αυτό. Κάναμε πολλά για την ομάδα όλα αυτά τα χρονιά. Αγαπάμε τον Απόλλωνα, ωστόσο πληρώσαμε το ότι δεν ήμασταν τόσο γνώστες του αθλήματος. Να ειστε σίγουροι, ότι η ομάδα θα επιστρέψει».