Πιθανό "ντιλ" με επενδυτές από το Ντουμπάι για το αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας

Και ενώ το θέμα της κατασκευής του αυτοκινητοδρομίου στη Χαλανδρίτσα δείχνει να έχει μπεί στον "πάγο", εν τούτοις, ενέργειες που γίνονται στο παρασκήνιο διαφαίνονται ελπιδοφόρες για την έναρξη των εργασιών στη θέση "Ρέντες' του Δήμου Ερυμάνθου.

Μάλιστα, τρεις επιχειρηματικοί Όμιλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση του 51% της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.", βάζοντας τα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου. Πιο συγκεκριμένα,  τις τελευταίες μέρες Άραβας επιχειρηματίας έδειξε με θέρμη το ενδιαφέρον του για το αυτοκινητοδρόμιο και σήμερα το μεσημέρι, οι κ.Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Ευάγγελος Φλωράτος και Παναγιώτης Χελάς, μέλη του Δ.Σ. της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε." ταξιδεύουν εκτάκτως στο Ντουμπάι για να έχουν δια ζώσης επαφή με τον εν λόγω επιχειρηματία.

Ωστόσο, δεν είναι μόνον αυτή η πρόταση. Άλλοι δύο διεθνείς επιχειρηματικοί Όμιλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και βρίσκονται σε συζητήσεις.Τέλος, αποφασίστηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας κατά 100.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν παλιές υποχρεώσεις της "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.".


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης