Πεντάστερο ξενοδοχείο, πολυτελείς κατοικίες και υψηλή ψυχαγωγία υπόσχεται το νέο Hilton

Το Hilton, είναι κλειστό, από τις 31 Ιανουαρίου του 2022 και με τις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα μετατραπεί σε έναν νέο, ολοκληρωμένο προορισμό με την επανατοποθέτησή του στην αγορά διαθέτοντας ξενοδοχειακές υπηρεσίες 5 αστέρων, πολυτελείς κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς γαστρονομικούς προορισμούς και αναβαθμισμένους εμπορικούς χώρους.

Με βάση το επενδυτικό πλάνο που περιλαμβάνει την εκ βάθρων ανακαίνιση του ακινήτου, προβλέπεται η ανάπλαση με την ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχείου και τη μερική αλλαγή της χρήσης με τη μετατροπή μέρους από την υπάρχουσα δομημένη επιφάνεια σε ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικούς χώρους και εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής.

Στο σχεδιασμό αυτό, περιλαμβάνεται, ως γνωστόν και η νέα συνεργασία της Ιονικής Ξενοδοχειακής Α.Ε με την Hilton για το νέο ξενοδοχείο και τις ιδιωτικές «επώνυμες» κατοικίες που θα δημιουργηθούν στο ακίνητο, αποτελώντας ουσιαστικά το πρώτο μικτό project αυτού του είδους στο κέντρο της Αθήνας με συνδυασμό χρήσεων αρχικά φιλοξενίας και κατοικίας, αλλά και τη δημιουργία  θεματικών εμπορικών χώρων, εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας και ευεξίας, καθώς και σύγχρονης λέσχης μελών σε χώρους 5.500 τ.μ..

Ειδικότερα, το πρώην Hilton, που θα μεταμορφωθεί πλήρως φιλοξενώντας, μεταξύ άλλων, το 5άστερο ξενοδοχείο Conrad (με 280 δωμάτια και σουίτες) από τα πιο ηχηρά brands του ομίλου της Hilton και τις περίπου 50 «επώνυμες» κατοικίες υπό τα brands του ομίλου «Conrad Residences» και «Waldorf Astoria Residences», με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις, τοποθετείται σε επίπεδα άνω των 130 εκατ. ευρώ, νούμερο πλέον που θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεπεραστεί κατά πολύ με δεδομένη και την αλλαγή των δεδομένων με την αύξηση του κόστους στον τομέα των κατασκευών.

Οι πληροφορίες της αγοράς αναφέρουν ότι ήδη οι κατοικίες επιφάνειας από 75 τετραγωνικά μέτρα έως 400 τ.μ. για το ρετιρέ έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους με τιμές που φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 20.000 – 22.000 ευρώ ανά τ.μ..

Από πλευράς του επενδυτικού σχήματος, αναμένεται προσεχώς η επίσημη παρουσίαση του εμβληματικού project, που στη νέα του εικόνα περιλαμβάνει τη συνολική ανάπλαση του τελευταίου ορόφου όπου θα φιλοξενηθούν εμπειρίες γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, αλλά και την επέκταση δίπλα στο χώρο της πισίνας, η οποία είχε συμπεριληφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό της δεκαετίας του 1960.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης