Μυτιληναίος: Φέτος, λόγω της κρίσης θα κλάψουν μανούλες..!

Μυτιληναίος

"Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική", δήλωσε στην γενική συνέλευση των μετόχων ο κ. Μυτιληναίος περιγράφοντας τους τρεις πυλώνες της καταστροφής: Ένα κράτος που έχει πτωχεύσει, ένα τραπεζικό σύστημα που δεν δανειοδοτεί, υπερβολικοί φόροι που καταστρέφουν την επιχειρηματικότητα. Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι η ΔΕΗ χρωστά στην εταιρεία του 44 εκατ. ευρώ από τιμολογημένες συμφωνίες, ενώ το κράτος χρωστά 55 εκατ. από επιστροφή ΦΠΑ.

Μια φράση του κ. Μυτιληναίου έκανε αίσθηση: "Το 2012 θα κλάψουν μανούλες"..! Είναι η πρόβλεψή του για τα επερχόμενα δεινά... Ο κ. Μυτιληναίος παραδέχθηκε ότι το 90% των εργασιών του Ομίλου γίνεται με παραγγελίες του εξωτερικού, συνεπώς θα ήταν λογικό να μεταφερθεί η έδρα του, στο εξωτερικό. "Δεν το σκεφτόμαστε προς το παρόν" θα πει.

Ο Όμιλος Μυτιληναίου παρουσίασε κέρδη πέρυσι "αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Θα πρέπει να είμαστε συμαζεμένοι" δήλωσε. Τέλος εξήγησε ότι οι εταιρελιες του Ομίλου δανείζονται από Τράπεζες του εξωτερικού με 8%, όταν οι ανταγωνιστές τους δανείζονται με 2%...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης