Χτίζοντας μια ισπανική πόλη στην έρημο του Ντουμπάι

Η αρχική ιδέα ήταν όπως στην έρημο έγινε το Λας Βέγκας (παγκόσμιος τουριστικός προορισμός τζόγου) έτσι και στην έρημο του Ντουμπάι να γίνει ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός χλιδής.

Το εγχείρημα έφτασε στα πρόθυρα της πτώχευσης με στελέχη μεγάλων εταιρειών να εγκαταλείπουν στο πάρκινκ του αεροδρόμιο τις πόρσε τους με τις άχρηστες πιστωτικές τους κάρτες μέσα! Το έλλειμμα των 110 δισ δολλαρίων αντιμετωπίστηκε με νέα γενναία χρηματοδότηση και το Ντουμπάι όχι μόνο επιβίωσε αλλά εξελίσσεται κι άλλο

Παράδειγμα ένα ακόμη project που ονομάζεται Bella Casa at Serena και περιλαμβάνει βίλες και μονοκατοικίες σε τιμές που ξεκινούν από 300.000 ευρώ (1.250.000 ντιρχάμ). Πουλήθηκαν όλες, λίγες ώρες μετά την διάθεσή τους. Οι αγοραστές έκαναν ουρά για ένα σπίτι σε αυτή την πόλη, αν και ακόμα είναι απλά ένα οικόπεδο, δηλαδή μια απέραντη έκταση άμμου.

Η πόλη θα λέγεται Σερένα και θα είναι ισπανική αρχιτεκτονικά.  Θα διαθέτει εγκαταστάσεις αναψυχής, πισίνες, γυμναστήρια, χώρους για παιχνίδι, νοσοκομείο και ότι άλλο χρειάζεται, που να την καθιστά ιδανική κοινότητα για οικογένειες.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης