Πυκνώνει το μυστήριο της εξαφάνισης του Μαλαισιανού Boeing

Το μυστήριο με το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών παραμένει με τους αξιωματούχους να μην αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, ακόμη και την αεροπειρατεία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες του Βιετνάμ ότι εντόπισε στο έδαφός του συντρίμμια του αεροσκάφους με τους 239 επιβαίνοντες.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH370 χάθηκε από τα ραντάρ πριν από τρεις ημέρες, ενώ κατευθυνόταν στο Πεκίνο από την Κουάλα Λουμπούρ και πετούσε στα 35.000 πόδια.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777-200 εξαφανίστηκε ξαφνικά και παρόλο που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα συντρίμμια, οι 239 επιβάτες θεωρούνται από τις αρχές νεκροί.

Αξιωματούχοι που διερευνούν την εξαφάνιση του αεροσκάφους εικάζουν ότι αυτό μπορεί να «διασπάστηκε» κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για έκρηξη βόμβας, εξετάζεται το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης που να προκάλεσε τη συντριβή.

Κυβερνητική πηγή των ΗΠΑ δήλωσε στο Ρόιτερς ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ελέγχουν τις λήψεις από τους δορυφόρους για την περίπτωση που έχει καταγραφεί μια εναέρια έκρηξη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης