Ντόναλντ Τραμπ: Το νέο βιβλίο του με τις 150 επιστολές

Στον ισχυρισμό ότι προσωπικότητες όπως η βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκιπίσσα Νταϊάνα, ο Ρίτσαρντ Νίξον, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Χίλαρι Κλίντον τον «έγλειφαν» (σ.σ. kissed my ass στο πρωτότυπο) στις επιστολές του προχώρησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε δηλώσεις τους για το βιβλίο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Το βίβλιο, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, θα περιέχει 150 επιστολές που έλαβε ο Τραμπ τόσο πριν όσο και αφού έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Πιστεύω ότι όσοι το διαβάσουν θα διαπιστώσουν ότι πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική ζωή» είπε ο Τραμπ στην ιστοσελίδα Breitbart.

«Τους ξέρω όλους αυτούς - και κάθε ένας από αυτούς με "έγλειφε" και τώρα μόνο οι μισοί συνεχίζουν να το κάνουν» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε και ο γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος σημείωσε ότι ο πατέρας του είχε αλληλεπίδραση «με ορισμένους από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους του πλανήτη» αλλά «είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα η λατρεία που του είχαν άλλαξε όταν έγινε υποψήφιος με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών. Οι επιστολές τους δείχνουν ακριβώς πόσο ένιωθαν για τον ίδιο και πόσο αληθινά ψεύτικη είναι η σημερινή τους περιφρόνηση».

Το βιβλίο του Τραμπ με τις επιστολές θα πωλείται για 99 δολάρια χωρίς την υπογραφή του και 399 δολάρια αν το έχει υπογράψει ο ίδιος.

Το νέο βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί στις 25 Απριλίου από τον εκδοτικό οίκο Winning Team, τον ίδιο εκδοτικό οίκο που πέρυσι εξέδωσε το «Our Journey Together», ένα βιβλίο με εικόνες που καλύπτει την περίοδο που ο Τραμπ ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης